dimecres, 9 de novembre del 2011

Material previ Sistema Dunar


Bon dia! Ja tornem a ser aquí!

Tot seguit podreu trobar els enllaços per poder preparar la vostra estada a l'Alt Empordà i aprofitar al màxim els dies que passareu amb nosaltres.

En general, aquest material consta d'una guia de continguts perquè el professorat pugueu saber d'antuvi el que treballarem durant els itineraris i una presentació en Power Point perquè la pugueu treballar a classe amb l'alumnat.
Seria bo que durant la presentació convideu al vostre alumnat a fer les preguntes que se'ls acudeixin i contestar-les de manera espontània, juntament amb les que proposem a cada presentació. No busquem respostes correctes, sinó que reflecteixin el que ells pensen. Si tots aquests resultats -preguntes i respostes de l'alumnat- ens els podeu fer arribar uns dies -millor una setmana- abans de la vostra arribada, nosaltres tindrem idea de com enfocar la nostra feina.

Enguany, l'activitat de Descobrint el Sistema Dunar amb GPS, està plantejada de manera que els alumnes facin un treball autònom amb l'ús de les noves tecnologies; és per això que caldrà fer subgupets de 4 alumnes aproximadament. Se'ls donarà un GPS per cercar els codis i els llocs i es comptarà amb l'ajut d'un mapa, fotografies i textos informatius relacionats. Abans d'iniciar l'activitat, se'ls explicarà el funcionament del GPS i del quadern de camp. Un cop acabada aquesta primera part, a les aules del CdA, es farà la posada en comú.

Podeu disposar d'una guia de continguts per al professorat i de la presentació que podreu treballar a classe amb l'alumnat.Si voleu aprofundir més en el tema, podeu entrar a la web del Sistema Dunar. Si cliqueu a sobre de les paraules subratllades i en blau s'obrirà l'enllaç.


Salutacions.
Carme

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada